Muziekvereniging en orkest ZFC Zaandijk organiseert Zomer Muziek Festival op 16 juni

15 mei 2024


Muziekvereniging en orkest ZFC Zaandijk nodigt iedereen uit voor de tweede editie van het Zomer Muziek Festival, dat plaatsvindt op zondag 16 juni van 11:00 tot 17:00 uur. Het festival belooft een dag vol muziek en plezier voor jong en oud.

Het evenement is gratis toegankelijk en biedt een divers programma met optredens van onder andere de Zaanse band Afternoon, Slagwerkgroep De Saen, dweilorkest Crom, en uiteraard het orkest ZFC Zaandijk zelf. Naast de muzikale hoogtepunten worden er speciale workshops georganiseerd voor kinderen tot en met 16 jaar: 'Sla Je Slag' en 'Blaas Maar Raak'. Tijdens deze workshops kunnen de kinderen kennismaken met de verschillende instrumenten waarvoor ZFC Zaandijk professionele lessen aanbiedt.

Voor de jongere bezoekers zijn er de hele dag door tal van activiteiten, waaronder een schminker, een springkussen, diverse spelletjes, en een muziekkraampje. Er zijn ook heerlijke versnaperingen verkrijgbaar bij de suikerspinnenkraam en de bar, waar tosti's, hotdogs en ijs worden verkocht.

De middag wordt op een feestelijke manier afgesloten met de live-uitzending van de EK-wedstrijd Nederland tegen Polen op een groot scherm, zodat voetbalfans niets hoeven te missen.

Het Zomer Muziek Festival is een kindvriendelijk evenement dat de gemeenschap van Zaandijk samenbrengt en een jaarlijks terugkerend buurtfeest wil worden. Bezoekers kunnen tevens een kijkje nemen bij de naastgelegen kinderboerderij voor een extra dosis plezier.

Het festival vindt plaats op J.J. van de Horststraat 2b, Zaandijk. Kom en geniet van een dag vol muziek, plezier en samenzijn! Meer informatie, zoals het volledige programma van de dag, is te vinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/ZFCZaandijk


Delen


Terug naar Nieuws