Docenten


Rianne Schoemaker

Docent trompet & bugel


Rianne Schoemaker is onze docent voor de trompetten en bugels. Rianne is afgestudeerd "klassiek trompet" aan het Conservatorium van Amsterdam. Als trompettiste heeft zij veel kamermuziek- en orkestervaring bij voornamelijk symfonieorkesten.


Rianne komt zelf uit de fanfarewereld en begon ooit op bugel en is een enthousiaste docent die haar passie voor muziek graag overdraagt op haar leerlingen.


Christiaan Poel

Docent hoorn


Christiaan is een professionele hoornist die naast het lesgeven in het Trompettercorps van de Koninklijke Marechaussee speelt en dirigeert. Christiaan weet op een prettige manier leerlingen van alle leeftijden te motiveren om steeds beter te worden.


Arthur Demonceau

Docent saxofoon

Lesdag: maandag


Arthur komt uit Liège in België. Hij leerde daar saxofoon, dwarsfluit, orgel en zang. Als conservatoriumstudie deed hij saxofoon in Maastricht (bij Jean-Pierre Cnoops en Eva van Grinsven) en HaFaBra directie in Leuven (bij Ivan Meylemans en Kevin Houben).

Hij is een klassieke saxofoonspeler maar heeft ervaring in jazz. Hij is flexibel en probeert altijd om op de meest efficiënte en leuke manier les te geven. Voor hem is muziek een universele taal en iedereen kan het leren, ongeacht de leeftijd.


Claudia Hansen

Docent slagwerk

Lesdag: woensdagmiddag


Claudia geeft al bijna 20 jaar les bij o.a. muziekverenigingen, op basisscholen en in haar eigen lespraktijk Zij doceert zowel klassiek slagwerk alsook drumstel en algemene muzikale vorming. Zij studeerde klassiek slagwerk aan het Conservatorium in Amsterdam en deed een master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in modern muziektheater. Naast haar werk als professioneel musicus werkt zij ook als (cultuur)fotograaf met een focus op het fotograferen van concerten en voorstellingen en het portretteren van artiesten. www.claudiahansen.com.


Njola Ritzen

Muziek op Schoot voor dreumesen en peuters

Lesdag: dinsdagochtend


Njola is een bevoegd voor het lesgeven aan dreumesen en peuters. Daarnaast is zij afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar op dwarsfluit en saxofoon. Zij speelt naast het lesgeven in Trio Saen Amare, speelt in musicalorkesten en doet optredens met pianisten en organisten.


Jetty Hakvoort

Docent blokfluit

Lesdag: donderdag aan het einde van de middag


Jetty heeft jarenlang algemene muzikale vorming gegeven als leerkracht op de basisschool. Samenspelen op blokfluit, spelen op ritme-instrumenten, zingen, spelenderwijs maken kinderen kennis met de eerste beginselen van het notenlezen en blokfluit spelen. Dit is een mooie opstap voor de keuze van een vervolginstrument.