Docenten


Karin Sax

Docent IK MAAK MUZIEK


Karin komt uit een wereld vol blaasinstrumenten. Zij heeft inspiratie opgedaan in Arabische landen, India, Spanje en Brazilië. Zij heeft ervaring met creatieve en leerzame muzikale workshops en muziekles voor peuters, kleuters en oudere kinderen en zij kan zo een basis leggen voor het bespelen van een instrument voor het plezier of voor een professionele toekomst.


Steven Coljé

Docent saxofoon


Steven geeft les aan kinderen en volwassenen. Hij legt een basis met de leerling via een beproefde methode en kijkt daarna naar de behoefte. Je kunt bij hem vrij leren spelen maar hij kan ook meer structuur aanbrengen, het gaat erom dat elke leerling een passend aanbod krijgt. Steven speelde in musicals, bij het Metropool Orkest en enkele bands. Hij doet voor ZFCZaandijk ook schoolprojecten.


Rianne Schoemaker

Docent trompet & bugel


Rianne Schoemaker is onze docent voor de trompetten en bugels. Rianne is afgestudeerd "klassiek trompet" aan het Conservatorium van Amsterdam. Als trompettiste heeft zij veel kamermuziek- en orkestervaring bij voornamelijk symfonieorkesten.


Rianne komt zelf uit de fanfarewereld en begon ooit op bugel en is een enthousiaste docent die haar passie voor muziek graag overdraagt op haar leerlingen.


Christiaan Poel

Docent hoorn


Christiaan is een professionele hoornist die naast het lesgeven in het Trompettercorps van de Koninklijke Marechaussee speelt en dirigeert. Christiaan weet op een prettige manier leerlingen van alle leeftijden te motiveren om steeds beter te worden.


Bente Olie

Docent slagwerk


Allround slagwerker met een klassieke opleiding en een brede interesse in alle vormen van slagwerk. Speler in zeer uiteenlopende producties als Slagerij van Kampen, AbSurdo, Gending en als freelance musicus in diverse projecten bij orkesten en ensembles. Als docent al vele jaren actief met een eigen praktijk en daarnaast de laatste jaren ook in het onderwijs. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen.