Magisch concert: AVALON

31 oktober 2023


Avalon, je kent deze mythische plek misschien wel. Een "in de nevelen verborgen" oord dat slechts bereikbaar is voor diegenen die de ingang kunnen vinden. Deze plek is in diverse verhalen op verschillende manieren omschreven: van Feeënrijk tot Onderwereld. Het moge duidelijk zijn dat hier wezens leven waar wij geen weet van hebben, die magie bedrijven en een wondere wereld hebben gecreëerd. Maar wat schuilt er nog meer in de duistere uithoeken van Avalon? 

Reis met ons mee naar deze fantasiewereld en ga op avontuur. Om klokslag 16:00 uur gaat de poort naar Avalon open, dus zorg dat je er bij bent om eenmalig deze plek te verkennen en te bewonderen. Laat je meeslepen en wees even helemaal vrij van de ellende die zich op dit moment in onze eigen wereld afspeelt. Kom mee naar een plek waar kinderen zorgeloos met draken en eenhoorns meevliegen. Waar heksen en magiërs middels hun toverdranken je tijdelijk kunnen veranderen in ieder wezen dat jij maar wenst.

We verklappen je alvast de locatie waar de poort van Avalon op zondag 26 november zal verschijnen. Kom naar de Kogerkerk en wees er op tijd bij. Je bent niet de enige die op avontuur wil. Eenmaal bij de poort van Avalon word je door de poortwachter verwelkomd. Zijn naam is Giovanni Masetti, en hij zal tevens jouw gids zijn in Avalon en de mooiste verhalen vertellen over alles wat je daar ziet. Lichtmagiër Linda Willemszoon schuilt ook in de bossen van Avalon en weet met haar Wonderland Lichtshow een magische sfeer neer te zetten.

Volg gauw deze link: www.zfc-zaandijk, en garandeer jezelf van je toegang.


Delen


Terug naar Nieuws